Τσιλιγγίρης: Το χειροκρότημα του κόσμου με βοήθησε να διώξω το άγχος

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Άρη, Απόστολος Τσιλιγγίρης, έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα των «κιτρινόμαυρων» και μίλησε για την υποδοχή που είχε από τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και την δική του παρουσία κάτω από τα δοκάρια στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το ντεμπούτο του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με χειροκρότησε για να αποκτήσω ψυχολογία. Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα, νικήσαμε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ήταν μια απόκρουση που κράτησε το σκορ».

Για το αν ένιωσε καθόλου άγχος: «Σίγουρα στην αρχή είχα πολύ άγχος, αλλά μόλις με χειροκρότησε ο κόσμος συγκεντρώθηκα στα πέντε λεπτά που έχω να παίξω και όλα πήγαν πολύ καλά. Ήταν τρομερό συναίσθημα, χάρηκα πάρα πολύ και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Παίζουμε ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΚ και κοιτάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την συνέχεια: «Τώρα θέλει μόνο δουλειά και τίποτα άλλο. Το χειροκρότημα του κόσμου με βοήθησε να διώξω το άγχος. Από την στιγμή που μπήκα στο γήπεδο δεν είχα άγχος. Τώρα θα δουλέψω πολύ με τον προπονητή τερματοφυλάκων και ελπίζω να τα πάω καλά απέναντι στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.