Ο Γουλιέλμος μίλησε στους παίκτες του Άρη για να τους τονώσει ψυχολογικά

|
THESTIVAL TEAM

Ο Αρης δεν μπορεί να κάνει αλλαγές στο ρόστερ του τη δεδομένη στιγμή και ένα ζητούμενο είναι να ανέβει η ψυχολογία των παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ, εν όψει της συνέχειας.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν πέντε σερί ήττες στην Basket League και η επόμενη αποστολή τους, στη Λήμνο με τον Ήφαιστο, μόνο εύκολη δεν είναι.

Έτσι, γίνεται μία προσπάθεια για να ανυψωθεί το ηθικό των παικτών όπως αναφέρει το allaboutaris.com, την ώρα που υπάρχει αναμονή μήπως από την κινητοποίηση των φορέων, μπορέσει να συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα επιστρέψει στην ομάδα να κάνει κάποιες κινήσεις ενίσχυσης.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος, μίλησε στους καλαθοσφαιριστές της ομάδας. Τους τόνισε ότι η εικόνα που παρουσιάζουν στο παρκέ δεν είναι ενδεικτική των δυνατοτήτων τους και τους κάλεσε να ανατρέψουν την κατάσταση, με μεγαλύτερη προσπάθεια και συνοχή.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος πέραν των αγωνιστικών βελτιώσεων που επιχειρεί στο διάστημα της διακοπής, θέλει να τονώσει το ηθικό των παικτών του, το οποίο δεν είναι και στο υψηλότερο σημείο, ως είθισται μετά από συνεχόμενες ήττες…

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.