Κλείνει φιλικό στη Δράμα ο ΠΑΟΚ

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν βρίσκονται σε πρώτο πλάνο θα έχει ο Αμπέλ Φερέιρα, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να κλείνει φιλικό με τη Δόξα Δράμας.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Από την ερχόμενη Δεύτερα, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες, η Ν.Μεσημβρία αναμένεται να… αδειάσει σταδιακά, ωστόσο, η δουλειά δεν σταματά για τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του.

Ο Πορτογάλος θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής και να «τεστάρει» σε φιλικό παιχνίδι παίκτες που μέχρι πρότινος δεν έχουν βρει τον επιθυμητό ρόλο στο πλάνο ενδεκάδας και γι΄αυτό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κινείται προκειμένου να κλείσει φιλικό στη Δράμα την ερχόμενη εβδομάδα, ικανοποιώντας τα «θέλω» του προπονητή της.

Στο διάστημα της διακοπής, ο ΠΑΟΚ συνηθίζει να δίνει «μάχες» με την Κ19 του Δικεφάλου, ωστόσο, αυτήν την φορά είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αρκετούς προκειμένου να δοκιμαστούν υπό άλλες συνθήκες.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.