Πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Άρης για τη μη πληρωμή διαιτητών- Η απάντηση: “Για άλλα σκάνδαλα τσιμουδιά…”

|
THESTIVAL TEAM

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε κατά της ΠΑΕ Άρης για τη μη (εμπρόθεσμη) πληρωμή των διαιτητών.

Σύμφωνα με τη δίωξη που άσκησε το συγκεκριμένο δικαιοδοτικό όργανο, η ΠΑΕ Άρης όφειλε να είχε καταβάλλει το ποσό των 16.000 για τους δύο αγώνες που θα δώσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον μήνα Οκτώβριο. Αυτόν δηλαδή με τον Ολυμπιακό που ήδη έχει γίνει και ταυτόχρονα να προκαταβάλλει για τον εντός έδρας αγώνα (27/10) με τον Παναιτωλικό.

Σύμφωνα με την ΕΠΟ θα έπρεπε να είχε καταβληθεί το ποσό των 16.000 ευρώ στις 3 Οκτωβρίου, αυτό δεν έγινε κι έτσι ασκήθηκε η δίωξη με κίνδυνο προστίμου 16.000 ευρώ σε περίπτωση που δεν το τακτοποιήσει εντός 30 ημερών.

Η απάντηση

Η ΠΑΕ Άρης απάντησε στη συγκεκριμένη πειθαρχική δίωξη αναφέροντας ότι… «δεν υφίστανται κανένα θέμα όσον αφορά τη δίωξη . Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ πληρώνει κανονικά τη διαιτησία κάθε αγώνα την εβδομάδα πριν το παιχνίδι και όχι ένα μήνα πριν όπως θέλουν οι κύριοι της ΕΠΟ . Κι έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος. Αν το πρόβλημα είναι ο Άρης που οι διαιτητές ήταν επί μήνες απλήρωτοι τότε ας μας το πουν από την ΕΠΟ να βάλουμε πλάτη. Απορούμε πραγματικά πως ο κος Θεοφίλου παραμένει στη θέση του όμως. Κάνει επιλεκτικά τη δουλειά του αγνοώντας σκάνδαλα όπως αυτό με την travel plan όπου καταχράστηκαν 3.5 εκατομμύρια ευρώ. Τσιμουδιά γι αυτά …».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.