Φαν’τ Σχιπ: Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αυτή ήταν μόνο η αρχή!

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδα, Τζον Φαν’τ Σχιπ, μετά τη νίκη με 2-1 επί της Βοσνίας τόνισε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και ότι αυτή είναι μόνο η αρχή.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Ολλανδός προπονητής στην κάμερα του OPEN:

«Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, να ξεκινάει η επίθεση από την άμυνα και αυτό πιστεύω μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε τους παίκτες να το κάνουμε».

Για τον Σταφυλίδη: «Πιστεύω ο Σταφυλίδης μπορεί να παίξει ως κεντρικός αμυντικός. Ξέραμε ότι μπορεί να παίξει, είναι ένας παίκτης με μεγάλη ταχύτητα και ενέργεια».

Για το επιθετικό ποδόσφαιρο που έπαιξε η Εθνική: «Θέλουμε να παίζουμε αυτό το ποδόσφαιρο. Δεν λέω ότι παίζαμε λάθος πριν αλλά θέλουμε να παίζουμε επιθετικά πλέον. Το πλάνο για το Κατάρ δεν έχει αλλάξει, κοιτάμε ακόμα παίκτες και να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Για το τι είπε στους παίκτες: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε τα 90′. Αυτή ήταν μόνο η αρχή, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να είμαστε σε εγρήγορση».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.