VIDEO: Ομάδα στην Ισπανία πήρε τη νίκη στο φινάλε με… τετράποντο!

|
THESTIVAL TEAM

Λένε πως στο μπάσκετ δεν έχει τελειώσει τίποτα αν δεν ακουστεί η κόρνα της λήξης. Υπάρχουν περιπτώσεις, όμως, που ακόμη και μετά την κόρνα της λήξης το ματς… συνεχίζεται. Όπως συνέβη στην αναμέτρηση της Tizona Autocid με την Estela Cantabria στο πλαίσιο του πρωταθλήματος LEB Oro της Ισπανίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν πίσω στο σκορ με 66-69 με ελάχιστα δευτερόλεπτα να απομένουν για την ολοκλήρωση του αγώνα. Είχαν, βέβαια, την μπάλα στην κατοχή τους. Γνώριζαν ότι ήθελαν ένα τρίποντο για να στείλουν το ματς στην παράταση. Κανείς, όμως, δεν περίμενε ότι όχι μόνο θα αποφύγουν την ήττα, αλλά θα πάρουν τη νίκη δίχως καν να χρειαστούν την παράταση.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ένας παίκτης της Tizona Autocid αποφασίζει να πάρει την κρίσιμη επίθεση. Εκτελεί για τρεις. Αστοχεί. Μαζεύει, όμως, ο ίδιος το επιθετικό ριμπάουντ και επιχειρεί από τη γωνία, υπό κακές προϋποθέσεις νέο τρίποντο. Αυτήν τη φορά, όμως, ευστοχεί στο buzzer beater και κερδίζει και φάουλ.

Στη συνέχεια αξιοποίησε και την ελεύθερη βολή χαρίζοντας στην ομάδα του μία νίκη που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη.

Δείτε τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.