Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβάλλει την παραίτησή της στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η τωρινή διοίκηση του Καυτανζογλείου, γεγονός που φέρνει εξελίξεις και στο θέμα της «Νέας Τούμπας».

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ έχει εκπονήσει το πλάνο για τη «Νέα Τούμπα» το οποίο βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου δεδομένου πως -βάσει σχεδίου- θα φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες του Δικεφάλου μέχρι την ολοκλήρωση των έργων.

Το τελευταίο διάστημα φάνηκε να υπάρχει «αγκάθι» στο εν λόγω ζήτημα της μετακόμισης του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο εν όψει «Νέας Τούμπας» ενώ η υπόθεση καθυστέρησε χρονικά λόγω και των εκλογών που προηγήθηκαν.

Πλέον, όπως αναφέρει το sdna.gr, η τωρινή διοίκηση θα υποβάλει την παραίτησή της στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ως εκ τούτου, ο κ.Αυγενάκης καλείται το επόμενο διάστημα να ορίσει νέο διοικητικό συμβούλιο, κάτι που σημαίνει πως οι συζητήσεις για την μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο θα ξεκινήσουν από νέα βάση προκειμένου να ξεπεραστεί και το πρόβλημα της γραφειοκρατίας που παρατήθηκε και αφορούσε το μίσθωμα χρήσης του Σταδίου σε συνάρτηση με τα απαιτούμενα χρήματα που θα κατέβαλε ο Δικέφαλος για να προχωρήσουν οι απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες...