Για το ξεκίνημα και την πορεία του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 1, μίλησε ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» αλλά και του Ηρακλή Παύλος Μυροφορίδης.

Μάλιστα τόνισε πως ο Άρης... πληρώνει τα λάθη που έγιναν κατά την διάρκεια του μεταγραφικού σχεδιασμού, επισημαίνοντας κάποια από αυτά, όπως την αποχώρηση των Μπάσα και Αναγνωστόπουλου.

Ακόμα πρόσθεσε πως ο Άρης θα πρέπει να οδηγηθεί σε μία λύση με ξένο προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5 FM:

«Ο Άρης πληρώνει την έπαρση του καλοκαιριού. Κάθε εβδομάδα αλλάζει σχέδιο. Δε γίνεται έτσι ομάδα. Ο Σούντγκρεν βλέπω ότι δεν είναι για μεγάλα πράγματα. Στις 25 Ιουλίου ήταν μηχανή και οι άλλοι παπάκια. Δεν έχει ανταγωνισμό. Δεν μπορείς να αδικείς έναν τερματοφύλακα όπως είναι ο Αναγνωστόπουλος και να αφήνεις την ομάδα σου γυμνή σε μια καίρια θέση. Δεν μπορεί επί ένα μήνα να σε εκθέτει ένας παίκτης, ο Ρόουζ, και να τον επιλέγεις συνέχεια. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Σταματά να προσπαθεί αυτός που παίζει, σταματά και αυτός που προσπαθεί».

Για την δήλωση του Σάββα Παντελίδη που τόνισε ότι κάποιοι έχουν θέσει το «εγώ» τους πάνω από την ομάδα: «Όταν το εγώ μπει πάνω από την ομάδα τότε διώχνεις αυτόν που το κάνει. Ο Σάββας Παντελίδης ήταν αυτός που αποφάσιζε. Εάν βλέπω ότι έχω 10 που σφυρίζουν αδιάφορα τότε κάτι πρέπει να κάνω. Εγώ ήρθα σε μια δύσκολη στιγμή στον Άρη. Κάναμε έναν κορμό. Κάποια παιδιά δεν έπαιξαν. Καλώς ή κακώς πρέπει να υλοποιείς αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Δεν μπόρεί να έχει φύγει ο Σιώπης και να μην έχει πάρει παίκτη για εκεί.

Ο Ματίγια είναι ο πιο γλυκός παίκτης της ομάδας, Ήταν ο πιο γλυκός παίκτης γιατί δίπλα του είχε έναν που έτρεχε συνεχώς. Διώχνει τον Μπάσα. Μην τον διώχνεις αφού δεν έχεις άλλον. Πέρυσι η τριάδα Σιώπης, Μπάσα και Ματίγια έπαιξαν 15 ματς μαζί. Την διέλυσαν. Πέρυσι είχε καταπληκτική ομάδα, σχεδιάστηκε από έναν προπονητή, ο Παντελίδης ήρθε και τη μάζεψε και φέτος που είχε ένα κορμό δεν κατάφερε να κάνει τρία τέσσερα πράγματα που χρειαζόταν».

Για προπονητή: «Θα πάρεις ξένο προπονητή. Το να πάρεις έναν Έλληνα χωρίς να έχει τη στήριξη Έλληνων παικτών θα τον κάψεις».