Για την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό, μίλησε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Απόστολος Τερζής, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση όταν θα έπρεπε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είχαμε ένα σκεπτικό να κλείσουμε τους χώρους και να πάρουμε διπλά μαρκαρίσματα κάτι που το καταφέραμε κυρίως από την αριστερή πλευρά. Επίσης θέλαμε να κλέψουμε την μπάλα και να βγούμε γρήγορα στην αντεπίθεση, πράγμα που το κάναμε αλλά στο τέλος δεν είχαμε καθαρό μυαλό.

Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να πιέσουμε λίγο περισσότερο τον Ολυμπιακό, βγάλαμε δύο φάσεις για να καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν το καταφέραμε».

Για το τι συζήτησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη μετά τη λήξη και αν υπάρχει θέμα αποχώρησης:

«Αυτό που είπαμε είναι ότι πρέπει να ηρεμήσει η ομάδα και να γίνει μια ανασυγκρότηση κατά την διάρκεια της διακοπής. Παράλληλα θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας.

Εγώ έχω κάνει μια συζήτηση με τον Άγγελο Χαριστέα αλλά όσο αναφορά το μέλλον καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο τον πρόεδρο».

Για την αντικατάσταση του Φετφατζίδη:

«Ο Γιάννης είναι ένα παιδί ψυχολογίας ίσως να τον επηρέασε ότι στην αρχή δεν του βγήκαν κάποιες ενέργειες στην αντεπίθεση και τον πήρε από κάτω. Επίσης θέλαμε να δούμε τον Μαντσίνι ο οποίος τα πηγαίνει καλά στις προπονήσεις».

Για τον αποκλεισμό του Λάρσον από την αποστολή:

«Ο Ντάνιελ στην τελευταία προπόνηση εμφάνισε ένα πρόβλημα στο γόνατο και δεν θέλαμε να τον πιέσουμε, ώστε να μην πάθει κάποια χειρότερη ζημιά».