Ο ΠΑΟΚ πέρασε με νίκη (1-2) από την Τρίπολη, αλλά ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έμεινε στο θετικό αποτέλεσμα και στάθηκε στην αμυντική συμπεριφορά στις στατικές φάσεις που παραλίγο να χαλούσε τη σημερινή βραδιά του Δικεφάλου.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την απόδοση και τη νίκη μας σήμερα, αλλά και στους οπαδούς μας που βρέθηκαν και σήμερα εδώ και μας ακολούθησαν σε ακόμα ένα παιχνίδι. Επίσης ο Αστέρας Τρίπολης αδικείται πάρα πολύ από τα αποτελέσματα. Σκέφεται πάρα πολύ ωραία για το ποδόσφαιρο και ο προπονητής της ομάδας αξίζει μία ευκαιρία παραπάνω για να φανεί και η δική του δουλειά μέσα στο γήπεδο.

Από εκεί και μετά και εμείς πρέπει να αλλάξουμε κι άλλα πράγματα. Είδαμε και πάλι το πρόβλημα στις στατικές φάσεις. Είτε με ζώνη, είτε με μαν του μαν. Θα αλλάξουμε πολλά και μέσα στην διακοπή που θα έχουν περισσότερες προπονήσεις.

Στα θετικά, φτιάξαμε φάσεις, κάναμε το 0-1 και όταν κάναμε το 0-2, δείξαμε ότι θέλαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα των δύο γκολ. Μετά την μείωση του σκορ και πάλι θέλαμε να πάρουμε αέρα δύο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε και έτσι μείναμε στο 1-2.

Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον κύριο Φερέιρα για τα καλά του λόγια. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεις τα καλά των αντιπάλων σου. Για το παιχνίδι είχαμε σημεία που ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι περισσότερο στο παιχνίδι. Κλείσαμε καλά τον ΠΑΟΚ, αλλά μέσα σε πολύ λίγες ευκαιρίες βρήκε τα γκολ που ήθελε και σκόραρε για δύο φορές.

Θα μπορούσαμε να είχαμε και περισσότερους βαθμούς, αλλά σε 6 παιχνίδια παίξαμε με τις 5 πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Όσο παιρνούν τα παιχνίδια θα έχουμε καλύτερες εμφανίσεις και καλύτερες επιδόσεις."