Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αιτήθηκε στον ΕΣΑΚΕ τη μετάθεση του τζάμπολ του αγώνα με τη Λάρισα, κατά μισή ώρα (από τις 15:45 στις 16:15), θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διευκολύνει τους φίλους της ομάδας, που θέλουν να βρεθούν τόσο στο μνημόσυνο των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη, όσο και στο παιχνίδι, το προσεχές Σάββατο.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Επίσης, αποφάσισε και κάποιες ακόμη κινήσεις με τις οποίες θα τιμήσει τα αδικοχαμένα αετόπουλα στο ματς του Σαββάτου, όπως το να παίξει με μαύρες εμφανίσεις και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου φέρνει στο μυαλό όλων μας, πολύ σκληρές και δύσκολες στιγμές. Εδώ και 20 χρόνια. Από τότε, που τόσο άδικα χάθηκαν έξι αετόπουλα, οι έξι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Φέτος, με την συμπλήρωση 20 χρόνων από εκείνο το τραγικό βράδυ της 4ης Οκτωβρίου 1999, είναι υποχρέωση όλων μας, να τιμήσουμε πιο έντονα από ποτέ την μνήμη των έξι φιλάθλων που «η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ τους έφερε εδώ, τους άφησε εδώ και συνέχισε παραπέρα».

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα τιμήσει με σεβασμό τη μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ και για τον λόγο αυτό, στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο, αποφασίστηκαν τα εξής…

1.Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα παραβρεθεί στο ετήσιο μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί το πρωί (11:00) του Σαββάτου στην περιοχή των Τεμπών.

2.Να αιτηθεί από τη διοργανώτρια αρχή…

Α).Την αλλαγή στην ώρα έναρξης του αγώνα του Σαββάτου (5/10/2019) με την Λάρισα, ώστε να ξεκινήσει στις 16:15 (αντί της προγραμματισμένης ώρας έναρξης: 15:45), προκειμένου να διευκολυνθεί η επιστροφή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που θα παραβρεθούν στο ετήσιο μνημόσυνο των Τεμπών.

Β).Να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα του Σαββάτου με μαύρες εμφανίσεις, σε ένδειξη πένθους.

Γ).Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Λάρισα.

Δ).Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο PAOK Sports Arena.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας του ΠΑΟΚ, υπάρχει ήδη αποτυπωμένη η φράση «αδέρφια ζείτε, 4/10/99», η οποία και θα συντροφεύει την ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».