Ο Άρης ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη νέα σεζόν, επικρατώντας του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της Basket League, αλλά το πρόγραμμα του, έχει άλλα δύο συνεχόμενα τοπικά ντέρμπι με τον Ηρακλή. Αρχικά, το αυριανό στο «Nick Galis Hall» για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και στη συνέχεια, στο Ιβανώφειο, για το πρωτάθλημα.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος υπογράμμισε ότι ο Άρης θέλει φυσικά να συνεχίσει στο Κύπελλο, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, πρώτος στόχος είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη αφομοίωση της φιλοσοφίας του, από τους πολλούς καινούργιους παίκτες.

«Σε διάστημα τεσσάρων ημερών, καλούμαστε να παίξουμε ένα δεύτερο δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας. Είναι ο πρώτος μεταξύ μας αγώνας, σε λίγα εικοσιτετράωρα, καθώς το Σάββατο θα αναμετρηθούμε στο Ιβανώφειο για το πρωτάθλημα.

Όπως έχουμε πει, εμείς προσπαθούμε να βρεθούμε στο γήπεδο και να αφομοιώσουν πλήρως οι παίκτες τη φιλοσοφία μας. Η ιδιαιτερότητα αυτής της αναμέτρησης έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι νοκ άουτ. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε στο θεσμό και με τη βοήθεια του κόσμου μας, τον οποίο θέλουμε στο πλευρό μας, ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε» δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.