Μετά την κλήση σε απολογία για Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο, για την εισβολή των δύο ανδρών στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, στο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς πέρασαν στην "αντεπίθεση".

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και μετά τη δημοσιοποίηση του φύλλου αγώνος, ο ΠΑΟΚ καυτηρίασε το γεγονός, κάνοντας λόγο για πρωτοφανές σκάνδαλο και ωμή παρέμβαση στ’ αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Με τη σειρά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε, σημειώνοντας πως επρόκειτο για «κόσμια διαμαρτυρία σε έναν διαιτητή και διατύπωση παραπόνων» και πως δεν δέχονται μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από όσους δεν νομιμοποιούνται για υποδείξεις.

Η συνέχεια δόθηκε σήμερα, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να στρέφονται και πάλι κατά της ΑΕΚ σχετικά με τα περί κόσμιας διαμαρτυρίας, σημειώνοντας πως:

«Η κλήση των κ. κ. Μελισσανίδη και Παπαδόπουλου από τα πειθαρχικά όργανα μάλλον δεν εντάσσεται στην κόσμια διαμαρτυρία που θέλησε η ΠΑΕ ΑΕΚ να μας παρουσιάσει εντέχνως χθες προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα..».