Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε στην ΚΕΔ επίσημη επιστολή, με ερωτήματα για τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Παράλληλα, η πλευρά του Δικεφάλου του Βορρά, έθεσε τρία ζητήματα προς εξέταση!

 

Στο "ασπρόμαυρο στρατόπεδο" είναι έξαλλοι με το γεγονός πως ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν έδωσε εντολή στον Ελβετό διαιτητή Κλόσνερ να συμβουλευτεί το ριπλέι στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ που προέρχεται από καταφανέστατο φάουλ, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά. Θέλουν να μάθουν για ποιο λόγο δεν φώναξε τον διαιτητή στο Video Assistant Referee, όπως είχε υποχρέωση από το πρωτόκολλο του VAR.

Οι πρωταθλητές ζητούν την επιλογή ξένων διαιτητών και στο VAR στα ντέρμπι, καθώς όπως τονίζουν κάποιοι Έλληνες μπορούν να διαμορφώσουν αποτέλεσμα και από εκεί...

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ κάνει αίτηση μέσα από την επιστολή του προκειμένου να εξεταστούν οι ηχογραφημένες συνομιλίες διαιτητών και να δοθεί πρόσβαση σε αυτές από τις διαγωνιζόμενες ομάδες μετά το πέρας του αγώνα.

Στην επιστολή του ΠΑΟΚ τίθεται και το θέμα της γραμμής του οφσάιντ στο VAR, με τους Θεσσαλονικείς να επικαλούνται δημοσιεύματα τονίζοντας πως στο match center του VAR δεν υπάρχει η τηλεοπτική γραμμή που βοηθάει στο να ξεκαθαρίσει η φάση.