Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος, ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις των διαιτητών και στις δηλώσεις του, δε μπορούσε να συγκρατήσει το θυμό του.
«Είναι ντροπή οι διαιτητές να μη σέβονται τον ιδρώτα των παικτών, οι οποίοι ματώνουν στο παρκέ και ξαφνικά αυτοί αποφασίζουν για το παιχνίδι. Είναι ντροπή και κρίμα για τους αθλητές, οι οποίοι προπονούνται, με τραυματισμούς όλη την εβδομάδα, για να παίξουν ένα παιχνίδι σοβαρό και έρχεται ένας οποιοσδήποτε απίθανος διαιτητής και κρίνει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Είναι ντροπή, καλή αρχή», ανέφερε ο «Μάτζικ» και συνέχισε...

«Είναι απαράδεκτο για τον διαιτητή να αποφασίζει για τους παίκτες. Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές, όχι οι διαιτητές. Αυτό το χάλι που έγινε σήμερα, με 34 βολές η μία ομάδα και 13 η άλλη, είναι απίστευτο! Αν τα σφυρίζουν όλα οι διαιτητές, γιατί δε σφύριξαν για τη δεύτερη βολή του Μποχωρίδη, η οποία ήταν εσκεμμένα άουτ; Και έπρεπε να πάρουμε εμείς την μπάλα και να έχουμε 2 δευτερόλεπτα. Η εμπειρία μου λέει ότι σε 2 δευτερόλεπτα χιλιάδες παιχνίδια μπορούν να αλλάξουν. Πονάει η ήττα, περισσότερο, όμως, είναι κρίμα για το μπάσκετ».