Φερέιρα: Δεν τέθηκε ποτέ θέμα Σπόρτινγκ για εμένα (VIDEO)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για τα όσα ακούστηκαν περί ενδιαφέροντος της Σπόρτινγκ για τον ίδιο, αλλά και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά όσα είπε στο «PAOK TV»:

«Εχουμε προετοιμαστεί και για τις δυο εκδοχές, είτε αν ο αντίπαλος μας δώσει τη πρωτοβουλία κινήσεων με μπάλα, οπότε θα επιτεθούμε, είτε αν αποφασίσει να μας πιέσει ψηλά. Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που μιλάμε για ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι που βιώνεται με έντονα συναισθήματα, πρέπει οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι στο έργο τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Πρέπει να κυνηγήσουμε τη νίκη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ως μια πραγματική ομάδα».

Για την Σπόρτινγκ: «Γνωρίζω ότι πολύς κόσμος δεν με ξέρει προσωπικά, αλλά όταν υπογράφω ένα συμβόλαιο το κάνω ψυχή τε και σώματι. Είμαι στην ομάδα στο 200%. Όταν δέχθηκα την πρόταση ήξερα ότι η αποστολή μου θα ήταν δύσκολη εξαιτίας όσων πέτυχε η ομάδα πέρσι. Ωστόσο, μου αρέσουν τέτοιου είδους προκλήσεις, μου αρέσει ο σύλλογος, μου αρέσει η «τρέλα» των φιλάθλων μας κι αυτά θα μας κάνουν καλύτερους ως ομάδα, αλλά και εμένα ως προπονητή. Δίνω στο σύλλογο στο 200% μου για να έχει η ομάδα επιτυχίες. Γνωρίζουμε όλοι, ωστόσο, ότι στη διάρκεια της διαδρομής μας πάντα θα βρεθούν εμπόδια. Τότε θα πρέπει όλοι μαζί, προπονητές, παίκτες, διοίκηση, φίλαθλοι να βρούμε τρόπους να τα ξεπεράσουμε. Στο μυαλό όλων είναι μόνο το πρωτάθλημα. Καταλαβαίνω ότι ο σύλλογος ζει τα πάντα με έντονα συναισθήματα, αλλά κανείς δεν στέφθηκε πρωταθλητής στην 4η αγωνιστική. Ξέρουμε αυτό που θέλουμε όπως και ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Σε ένα πρωτάθλημα που από φέτος θα έχει την ιδιαιτερότητα των Play Off πρέπει όλοι να το καταλάβουν αυτό. Θα συνεχίσουμε την δουλειά μας, συγκεντρωμένοι στο έργο μας, προετοιμάζοντας τον επόμενο αγώνα, περιμένοντας τους τραυματίες που μπαίνουν στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας και έτσι όλοι μαζί θα είμαστε πιο ενωμένοι. Όπως είπα και στην αρχή για εμένα ποτέ δεν τέθηκε θέμα, μόνο ο ΠΑΟΚ υπάρχει για εμένα, για αυτό και υπέγραψα συμβόλαιο τριών χρόνων και δεν θα υπήρχε καμία λογική μετά από 2,5 μήνες να αλλάξει αυτό. Όλοι μαζί σίγουρα θα είμαστε πιο δυνατοί. Λατρεύω το άσπρο και το μαύρο, είναι τα αγαπημένα μου χρώματα, αυτό είναι μια αλήθεια».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.