Με τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, ξεκίνησε το σημερινό πρόγραμμα του μπασκετικού ΠΑΟΚ.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Ο Πατήρ Χρήστος ήταν και πάλι στο PAOK Sports Arena, για να δώσει την ευλογία του στην ομάδα και να ευχηθεί σε όλους… «Υγεία, μακριά από τραυματισμούς και με την δουλειά σας να κάνετε υπερήφανο όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και τα νέα παιδιά, αλλά και όλους αυτούς, που έζησαν, όπως εγώ, τις μεγάλες στιγμές και γνωρίζουν τι έχει προσφέρει η ομάδα μπάσκετ σε όλο τον σύλλογου του ΠΑΟΚ».

Ο Πατήρ Χρήστος έκανε ιδιαίτερη μνεία στα νέα μέλη της διοίκησης δίνοντας τις ευχές του στο ξεκίνημα της προσπάθειάς τους. Και για το τέλος, το καθιερωμένο πρώτο καλάθι από τον Πατήρ Χρήστο, το οποίο πανηγυρίστηκε από όλους και ιδιαίτερα από τους ξένους παίκτες του ΠΑΟΚ, η αναμνηστική φωτογραφία με όλη την ομάδα και τα μέλη της διοίκησης.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος παρουσίασε σε όλη την ομάδα τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ακολούθησε μία σύντομη συνομιλία με το αγωνιστικό τμήμα, όπου επισημάνθηκε μεταξύ άλλων και η σημασία του αγώνα της πρεμιέρας, προτού ξεκινήσει το δίωρο πρόγραμμα της ομάδας υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλεβαράκη.