Για την θέση του γκολκίπερ στην ομάδα του Άρη, μίλησε ο πρώην τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων», Αλέκος Δέλλιος.

Ο πρώην τερμαμτοφύλακας τόνισε ότι η απουσία του Κουέστα είναι πολύ σημαντική για τον Άρη, επισημαίνοντας ότι ο Φαμπιάν Έμαν, πρέπει να είναι έτοιμος να παίξει,

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena 89,4 FM:

Για τον τραυματισμό του Κουέστα: “Είναι δύσκολο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, να κάνει εγχείρηση. Δυστυχώς, όταν παρακολουθούσα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και είδα τον Χουλιάν ότι δεν μπορούσε να παίξει, είπα κατευθείαν, ότι θα γίνει αλλαγή στο ημίχρονο. Αποδείχθηκε τελικά, ότι ο τραυματισμός του ήταν αρκετά σοβαρός.

Το πιο δύσκολο κομμάτι, είναι αυτό της αποθεραπείας. Έχει πόνους και πρέπει το χέρι να αποκτήσει την κινητικότητα που είχε πριν. Πρέπει να σου φύγει το ψυχολογικό πρόβλημα, είναι επίπονο. Δεν πρέπει να φοβάται να μπει στις φάσεις μόλις επιστρέψει, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα φοβάται, γιατί φαίνεται τερματοφύλακας που μπορεί να το ακολουθήσει αυτό.

Όσο πιο καλά προετοιμασμένος ήταν ο Χουλιάν πριν τραυματιστεί, τόσο πιο σύντομα θα επιστρέψει στο καλό του επίπεδο. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι στον άνω κορμό, που για τον τερματοφύλακα είναι πολύ σημαντικό. Η επιστήμη έχει προχωρήσει αρκετά και θα επιστρέψει σύντομα πιστεύω και δυνατός. Του έχω εμπιστοσύνη, δεν τον φοβάμαι”.

Για τον Φαμπιάν Έμαν: “Πρέπει να είναι έτοιμος να παίξει. Έκανε προπονήσεις, έκανε προετοιμασία, είναι διεθνής τερματοφύλακας, δε νομίζω ότι θα έχει δυσκολίες. Σίγουρα, δεν έχει την εμπειρία του Χουλιάν στον Άρη, αλλά ήρθε εδώ για να παίξει, όχι για να βλέπει τον Χουλιάν βασικό. Του λείπουν τα παιχνίδια, αυτό είναι σίγουρο, αλλά συμβαίνει παντού. Δείχνοντας του εμπιστοσύνη, θα έρθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στην Τούμπα, μπήκε στα δύσκολα από νωρίς και ανταποκρίθηκε”.