Με Μπα και Ντουάρτε η αποστολή του Άρη για ΑΕΛ

|
THESTIVAL TEAM

Την ΑΕΛ αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα για την πέμπτη αγωνιστική της Super League ο Άρης και ο Απόστολος Τερζής ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή των «κιτρινόμαυρων» στην οποία συμμετέχουν οι Μπα και Ντουάρτε.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με την Α.Ε.Λ. στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (17:15), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ehmann, Τσιλιγγίρης, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Abou Ba, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λάρισα θα διατίθενται αύριο, Σάββατο, από την ARIS F.C. Boutique από τις 10:00 και από τις 13:00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.