Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν ότι αποβάλλεται από τις τάξεις τους ο Τάσος Μητρόπουλος, επειδή πήγε ως καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή του Open Tv.

Ο λόγος για την παρουσία του στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή «Total Football», του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, στην οποία ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» σχολιάζοντας τα παιχνίδια για 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση των παλαιμάχων του Ολυμπιακού:

«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ενημερώνει τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας ότι από σήμερα δεν αναγνωρίζεται ως μέλος του ο κ. Τάσος Μητρόπουλος.

Δυστυχώς για όλους μας, αναγκαζόμαστε να αποβάλλουμε από τις τιμημένες τάξεις των βετεράνων του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου τον κ. Μητρόπουλο ο οποίος με τη συμπεριφορά του και τις επιλογές του αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός της ερυθρόλευκης οικογένειας.

Συγχωρέσαμε στο παρελθόν τις ποδοσφαιρικές του επιλογές.

Όμως δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε τις ανθρώπινες επιλογές του αφού η αχαριστία του και η απόφασή του να υπηρετεί τους εχθρούς του Ολυμπιακού διαμορφώνουν τη σχέση του με την Ιστορία.

Κανένας πιο βέβαιος εχθρός από τον αχάριστο που ευεργετήθηκε…».