Για τις εντυπώσεις του από τημ ομάδα, τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος τόσο με το κλίμα που υπάρχει, αλλά και με τη στήριξη των οπαδών, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπράουν Ιντέγε, σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Παράλληλα, απάντησε και για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, σημειώνοντας πως αν γίνει μία καλή πρόταση δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να παραμείνει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά σημείωσε: «Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη. Το πιο σημαντικό είναι ότι μου αρέσει πολύ που είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για τον Άρη: «Η ομάδα είναι σαν οικογένεια. Από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ, το μόνο που έλαβα ήταν αγάπη. Ακόμη και όταν δεν σκόραρα για 5 και 6 παιχνίδια, το μόνο που μου έδειχναν όλοι είναι αγάπη. Δεν υπήρξε στιγμή που κάποιος είπε κάτι κακό για μένα ή προσπάθησε να με αποθαρρύνει».

Για τον κόσμο: «Η στήριξη του κόσμου, του προέδρου και των συμπαιχτών μου είναι πραγματικά απίστευτη. Θα σκεφτώ τι θα γίνει με την ανανέωση του συμβολαίου μου όταν αυτό τελειώνει. Αν υπάρχει στο τραπέζι κάποια καλή πρόταση, γιατί όχι να μην μείνω».

Για τη ζωή στην Θεσσαλονίκη: «Είναι μια υπέροχη πόλη και μία εξαιρετική ομάδα. Θα μου άρεσε πολύ να μείνω εδώ και να ανανεώσω».