Ο Απόστολος Τερζής και ο Άγγελος Χαριστέας μίλησαν στους ποδοσφαιριστές του Άρη στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ συνεχάρη τους παίκτες για την προσπάθειά τους και τους τόνισε ότι άξιζαν να φύγουν νικητές από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

"Αξίζαμε τη νίκη, αλλά τη χάσαμε μέσα από τα χέρια μας. Έτσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο", είπε ο Χαριστέας στους παίκτες. Τους επισήμανε παράλληλα ότι στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τον ΠΑΟΚ όλη η Ελλάδα είδε τις δυνατότητες του Αρη. "Πήραμε 4 βαθμούς ενώ αξίζαμε 6", ήταν το μήνυμά του.

Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια. Τόνισε στους παίκτες ότι η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και πως οφείλει να συνεχίσει έτσι. "Αφήνουμε πισω μας το ντέρμπι και βλέπουμε το επόμενο ματς", ήταν το μήνυμά του, συμπληρώνοντας ότι θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση αυτή με την ΑΕΚ και πως πρέπει η ομάδα να ετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρει τη νίκη. "Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο και πρέπει να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας", κατέληξε ο Χαριστέας μιλώντας στους παίκτες.

Ο προπονητής του Αρη εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και την προσπάθεια της ομάδας. "Δικαιούμασταν τη νίκη. Όμως αυτό που μετρά είναι ότι στα δυο τελευταία ντέρμπι αποδείξατε πως μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο εντός κι εκτός έδρας. Δεν μας φοβίζει τίποτα και κανείς όσο εμείς παίζουμε έτσι", είπε στους ποδοσφαιριστές.

Ο Τερζής συνέχισε την ομιλία του λέγοντας ότι ο Αρης δημιούργησε προσδοκίες με τις τελευταίες εμφανίσεις του και πως είναι υποχρέωση της ομάδας να διατηρήσει την προσπάθεια και την ένταση στα ίδια επίπεδα. "Έχουμε περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση και είμαι σίγουρος ότι προοδεύουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι", επισήμανε και συμπλήρωσε ότι η σκέψη όλων είναι πλέον μόνο στη Λάρισα. "Ξεχάστε το ντέρμπι , συγκέντρωση μόνο στο ματς του Σαββάτου για να πάρουμε τη νίκη και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας", κατέληξε ο Τερζής.