Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στον κόσμο από τη FIFA και στην ευχαριστήρια ομιλία του συγκίνησε με την αναφορά στους γιους του.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στο Μιλάνο για την εκδήλωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου μαζί με τη σύζυγό του και τους δύο μεγαλύτερους γιους του, καθώς ο μικρός Τσίρο έμεινε στη Βαρκελώνη.

Aφού παρέλαβε το βραβείο του ο Μέσι, μίλησε πολύ συγκινημένος για τα παιδιά του, που είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να δουν από κοντά τον διάσημο μπαμπά τους να παραλαμβάνει ένα προσωπικό τρόπαιο.

«Είναι μια βραδιά πολύ ιδιαίτερη για εμένα διότι έχω την τύχη να είναι εδώ μαζί μου η γυναίκα μου, αλλά κυρίως οι δύο από τους τρεις γιους μου και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Να τους βλέπω εδώ, να μπορώ να χαρώ μαζί τους αυτή τη στιγμή, είναι κάτι που δεν έχει τιμή.

Οι γιοι μου είναι ερωτευμένοι με το ποδόσφαιρο και είναι ξετρελαμένοι που βλέπουν εδώ γύρω όλους τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές τους. Είναι και ντροπαλοί και ντρέπονται να ζητήσουν αυτόγραφα και φωτογραφίες μαζί τους» είπε ο Μέσι κοιτάζοντας τον Ματέο και τον Τιάγκο.