Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναλύει το… προφίλ του Άρη

|
THESTIVAL TEAM

Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική της Super League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, ο Δικέφαλος παρουσιάζει αναλυτικά το προφίλ του σημερινού του αντιπάλου.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Πέρυσι ως νεοφώτιστος στην κατηγορία κατάφερε να φτάσει στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κλείνοντας επιτυχημένα τη σεζόν. Φέτος πρώτος στόχος της ομάδας είναι η διατήρηση των κεκτημένων. Ο Άρης θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία του και παρά το προβληματικό ξεκίνημα στη σεζόν έχει υψηλές βλέψεις.

Το καλοκαίρι οι αλλαγές ήταν πολλές. Ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε τον σχεδιασμό της ομάδας, οι αποχωρήσεις ήταν πολλές, με πιο κομβικές αυτές των Σιώπη και Ματέο Γκαρσία, αλλά οι άνθρωποι της διοίκησης έκαναν πολλές κινήσεις για να κλείσουν τα κενά και να προσδώσουν ποιότητα στο ρόστερ.

Σημαντικότερες από αυτές οι αφίξεις των Ιντέγε, Σούντγκρεν, Σάσα και Μαντσίνι, που μαζί με τις παραμονές των Φετφατζίδη και Ροζ, συνθέτουν έναν σημαντικό κορμό πάνω στον οποίο θέλησε να χτίσει το τεχνικό επιτελείο τους προηγούμενους μήνες.

Ένα τεχνικό επιτελείο που δεν κατάφερε να αντέξει στη θέση του. Ο Σάββας Παντελίδης και οι συνεργάτες του μετά την ήττα στο Βόλο αποχώρησαν και ο Άρης έρχεται στην Τούμπα με υπηρεσιακό προπονητή τον Απόστολο Τερζή, ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού. Παράλληλα ο Άρης άλλαξε και τεχνικό διευθυντή, καθώς ο Κώστας Διαμαντόπουλος παραιτήθηκε, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και τη θέση του πήρε ο Άγγελος Χαριστέας.

Οι Κιτρινόμαυροι το καλοκαίρι μπήκαν με υψηλές φιλοδοξίες στα προκριματικά του UEFA Europa League, ξεπέρασαν το εμπόδιο της ΑΕΛ Λεμεσού, αλλά η Μόλντε τους άφησε εκτός συνέχειας. Παράλληλα στο πρωτάθλημα, στα τρία πρώτα παιχνίδια, τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά, καθώς ο Άρης κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, έφερε εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ και έχασε από τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.