Ο Νεϊμάρ κατηγορήθηκε για βιασμό από την Νατζίλα Τριντάντε σε ξενοδοχείο του Παρισιού τον περασμένο Μάιο, όμως αθωώθηκε, καθώς τα στοιχεία δεν επαρκούσαν και οι δικαστές του Σάο Πάουλο έβαλαν την υπόθεση στο συρτάρι.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είχε κατηγορηθεί πως είχε βιάσει μοντέλο σε ξενοδοχείο του Παρισιού τον Μάιο, αλλά ήταν αθώος και τώρα κατηγορείται η Βραζιλιάνα για εκβιασμό, συκοφαντία και απάτη, με την υπόθεση να ανατρέπεται και ο Νεϊμάρ από θύτης να μετατρέπεται πλέον... θύμα.

Η κατηγορία έρχεται μετά την ολοκλήρωση των δύο ερευνών που διεξήχθησαν και η υπόθεση κρατήθηκε μυστική και στάλθηκε στο δικαστήριο. Κατηγορούμενος είναι και ο πρώην σύντροφος του μοντέλου, Έστιβενς Άλβες, για την αποκάλυψη του ερωτικού περιεχομένου σε δημοσιογράφο.

Θυμίζουμε πως η Τριντάντε είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα του Σάο Πάουλο για να καταγγείλει τον Νεϊμάρ, με τον ίδιο να αναφέρει από την αρχή πως ήταν αθώος και πως τίποτα δεν συνέβη χωρίς τη θέλησή της. Πλέον, το μοντέλο καλείται να απαντήσει στις κατηγορίες και να μην βρεθεί μπλεγμένη σε μια υπόθεση που εξελίχθηκε διαφορετικά απ' ό,τι η ίδια θα περίμενε.