Ο ΠΑΟΚ έχει καταλήξει οριστικά στην απόφαση για μονιμοποίηση του PAOK TV, που θα μεταδίδει ζωντανά όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα για τη σεζόν που έχει ξεκινήσει (2019-20).

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Σε χθεσινή επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τους άμεσους συνεργάτες του στην ΠΑΕ, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και τα επόμενα βήματα για την μονιμοποίηση του PAOK TV και την κάλυψη όλων των αγώνων της χρονιάς. Έτσι, συνεχίζονται οι απαραίτητες εργασίες για τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να μονιμοποιηθεί η διαδικτυακή πλατφόρμα των ασπρόμαυρων.

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθούν τα προνομιακά πακέτα του για όλα τα παιχνίδια της σεζόν, ενώ οι άνθρωποι του Δικεφάλου τρέχουν όλες τις απαραίτητες εξελίξεις για να γίνει ακόμα πιο εύχρηστη και λειτουργική η χρήση της πλατφόρμας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συζήτηση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ με τα στελέχη της ΠΑΕ αποφασίστηκε ότι το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και το πρόσωπο που θα καλύψει το κενό του Κυριάκου Κυριάκου στο τμήμα επικοινωνίας της ομάδας.