Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Μάριο Μπράνκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής, θα συνεχίσει κανονικά στον ΠΑΟΚ.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Παρότι είχε φτάσει κοντά στην πόρτα της εξόδου, καθώς είχε υποβάλλει την παραίτησή του μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Σλόβαν Μπρατισλάβας, τελικά ο Μπράνκο θα παραμείνει στη θέση του τεχνικού διευθυντή του Δικεφάλου του Βορρά με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια και ονόματα για την αντικατάστασή του, όμως σήμερα υπήρξε ανατροπή σκηνικού.

Ο Ιβάν Σαββίδης, σε επικοινωνία που είχε χθες με τους διοικούντες του ΠΑΟΚ, τους ανακοίνωσε ότι η παραίτηση Μπράνκο δε γίνεται αποδεκτή. Ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, φαίνεται πως ζύγισε τα δεδομένα και κατέληξε στην απόφαση να συνεχίσει με τον Πορτογάλο στο κομβικό πόστο.

Ο Σαββίδης τόνισε ότι για την ευρωπαϊκή αποτυχία της ομάδας δεν φταίει μόνο ένας, αλλά η ευθύνη είναι συλλογική, τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και της διοίκησης.

Όσον αφορά στον ίδιο τον Μάριο Μπράνκο, μετά από αυτή την εξέλιξη ξεκαθάρισε την πρόθεση του να μείνει στην ομάδα και να δουλέψει προκειμένου η δύσκολη στιγμή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού να αποτελέσει μία κακή παρένθεση, την οποία ο ΠΑΟΚ θα αφήσει πίσω του.