Μαντσίνι: Θέλω γεμάτο το Ολίμπικο κόντρα στην Ελλάδα

|
THESTIVAL TEAM

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κάλεσε τους Ιταλούς φιλάθλους να γεμίσουν το «Ολίμπικο» κόντρα στην Ελλάδα ώστε να γιορτάσουν έτσι την πρόκριση στα τελικά του EURO 2020.

“Υποφέραμε λίγο αλλά εμείς το δημιουργήσαμε αυτό. Κυριαρχούσαμε στον αγώνα και δώσαμε φθηνά τη μπάλα. Συνολικά, τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά, αν και φοβηθήκαμε λίγο με το σκορ στο 101. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, αυτά τα παιχνίδια είναι σκληρά και μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς.

Είναι πολύ θετικό όταν κυριαρχείς σε εκτός έδρας παιχνίδια έχοντας κάνει πέντε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, αυτό σημαίνει ότι έχουμε πολύ ταλέντο» είπε ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός μετά το χθεσινοβραδινό παιχνίδι στο Τάμπερε.

Στη συνέχεια απηύθηνε κάλεσμα στους Ιταλούς φιλάθλους εν όψει της αναμέτρησης της 12ης Οκτωβρίου με αντίπαλο την Ελλάδα στη Ρώμη.

«Ενδεχομένως να είναι το παιχνίδι που θα μας εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά, έχουμε την ελπίδα πως θα είναι ένα Ολίμπικο γεμάτο από κόσμο όπως στο Μουντιάλ του 1990 στην Ιταλία, όταν ήμασταν νέοι» ήταν τα λόγια του Μαντσίνι.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.