Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Τζον Φαν'τ Σιπ, μετά την ισοπαλία με το Λιχτενστάιν (1-1) τόνισε πως υπάρχει θέμα νοοτροπίας και πως πρέπει να γίνει άμεσα... επανεκκίνηση στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας στην κάμερα του OPEN:

«Είναι σαφές ότι όταν εσύ δεν μετατρέπεις τις ευκαιρίες σου σε γκολ θα το δεχτείς, αφού οι αντίπαλοί μας στη μοναδική τους ευκαιρία που είχαν, πέντε λεπτά πριν το τέλος, σκόραραν.

Είναι θέμα νοοτροπίας. Είμαστε με την ομάδα δέκα μέρες, αυτά που έδειξαν τα παιδιά στην προπόνηση δεν τα έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να παίζουμε μέσα στο γήπεδο όπως μπορούμε- ξέρουμε πως μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα».

Για το τι είπε στους διεθνείς: «Τους είπα πως την ποιότητα και τη νοοτροπία πρέπει να τη βγάζουμε στο γήπεδο. Έχουμε πει να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να βοηθάμε όπως μπορούμε αλλά, δεν τα κάναμε και αυτό πρέπει να διορθώσουμε».

Για το τι πρέπει να γίνει: «Πρέπει να γίνει μία επανεκκίνηση, πρέπει να βρούμε τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε, που έχουν ποιότητα και μέλλον. Είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε τα πάντα».

Για την απουσία του κόσμου: «Αυτό γίνεται εδώ και πολύ καιρό και είναι αποτέλεσμα της γενικότερης εμφάνισης. Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στην ομάδα, καθώς δεν πιστεύει στους ποδοσφαιριστές. Φτάσαμε σε ένα σημείο που πρέπει να πιούμε το πικρό ποτήρι για να κάνουμε μια επανεκκίνηση».