Ο Άγγελος Χαριστέας βρίσκεται στην Ισπανία με σκοπό να κλείσει τον νέο προπονητή του Άρη.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των "κιτρινόμαυρων", συναντήθηκε σήμερα με τον Γκούτι και είχε συζήτηση σε καλό κλίμα, αναλύοντάς του το πρότζεκτ του συλλόγου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε στο ραντεβού γνωρίζοντας πράγματα για τους Θεσσαλονικείς από τις πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει, δείχνοντας έτσι ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Άρη.

Οι δύο άνδρες θα συναντηθούν ξανά κατά την διάρκεια της αυριανής μέρας, σε δεύτερο ραντεβού όπου αναμένονται νεότερα και πιθανώς οριστική εξέλιξη με απάντηση του Γκούτι.

Παράλληλα, ο Άγγελος Χαριστέας επικοινώνησε και με τον Φερνάντο Ιέρο. Ο 51χρονος τεχνικός, στην επαφή του με τον τεχνικό διευθυντή του Άρη, ζήτησε προθεσμία από τους "κιτρινόμαυρους", καθώς όπως ενημέρωσε περιμένει την Εθνικής Ισπανίας, η οποία βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δύο ακόμη περιπτώσεις προπονητών που βρίσκονται... stand by. Ο Άγγελος Χαριστέας θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη και θα συναντηθεί με τον Θόδωρο Καρυπίδη, προκειμένου να αξιολογηθούν όλες οι περιπτώσεις και να παρθεί η τελική απόφαση σε σχέση πάντα και με το οικονομικό σκέλος.