“Kόλλησε” στο μηδέν σε φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Άρης

|
THESTIVAL TEAM

Ισόπαλοι χωρίς γκολ, αναδείχθηκαν Άρης και Ολυμπιακός Βόλου σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν στον πάγκο τους τον Απόστολο Τερζή, εμφανίστηκαν με δύο διαφορετικά πρόσωπα και χωρίς καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, απέναντι στην ομάδα του ΒΓόλου.

Στο πρώτο ημίχρονο, αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές που μέχρι σήμερα είχαν λίγα έως και καθόλου λεπτά συμμετοχής να βρουν αγωνιστικό ρυθμό, με τον Μάρτιν Τόνσο να έχει τον ρόλο του πιο προωθημένου επιθετικού.

Στα θετικά για τους «κιτρινόμαυρους» ήταν η ενέργεια που έδειξε ο νεαρός Τσαγκαλίδης, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση..

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης άλλαξε πλήρως εικόνα με τον Απόστολο Τερζή να επιλέγει να αγωνιστεί με τους βασικούς.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη είδε τον Φραν Βέλεθ να επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό αλλά και τον Άλεξ Μενέντεθ να παίρνει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά μετά την επιστροφή του στους «κιτρινόμαυρους». Μάλιστα ο Ισπανός μπακ ήταν κινητικός, κάνοντας πολλά ανεβάσματα από το αριστερό άκρο της άμυνας και ταλαιπωρώντας τους αντιπάλους του.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έψαξαν το γκολ της νίκης μέχρι το τελευταίο λεπτό, πιέζοντας την άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο το 0-0, έμεινε μέχρι τέλους.

Ολυμπιακός Βόλου (Γράφας): Μακρυνιώτης (Γιδόπουλος 66′), Γραικός, Βοσνακίδης, Παπαϊωάννου, Μπουτζίκος, Ρόκας, Τσιάρας (Λάσκαρης 45′), Σκοπελίτης (Κλεμέντε 73′), Τζέφερσον (Στεφάνοβιτς 61′), Ράντι (Πόζογλου 45′), Τσίτας (Μπακουλάτι 91′)

Άρης (Τερζής):  Κουέστα, Ούγκο Σόουζα, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Κωνσταντινίδης, Μπάσα, Μπα, Γκάμα, Ντουάρτε, Μπακούτσης, Τόνσο

Άρης Β’ ημίχρονο: Κουέστα, Μενέντεθ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Σούντγκρεν, Σάσα, Ματίγια, Λάρσον, Μαντσίνι, Γκάμα (57′ Μαντσίνι), Ντιγκινί

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.