Στην 84η ΔΕΘ θα συμμετέχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά δίνει για ακόμη μια χρονιά το παρών στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συμμετέχει ενεργά με την παρουσία του PAOK FC Mobile Store έξω από την είσοδο του κεντρικού Περιπτέρου 12.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η ΔΕΘ ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει, από το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς.

Η 84η διοργάνωση της ΔΕΘ είναι γεγονός. Από τις 7 μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου η Θεσσαλονίκη γίνεται κέντρο καινοτομίας, νέων ιδεών και επιχειρηματικότητας, με στόχο την εξωστρέφεια και την ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά και των θεατών.

Τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης είναι η Ινδία, με την οποία η χώρα μας έχει εδραιώσει άριστες πολιτισμικές και επενδυτικές σχέσεις.Ο πήχης είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος για την 84η ΔΕΘ που θέλει να σπάσει το ρεκόρ της περσινής διοργάνωσης με περισσότερους από 283.853 επισκέπτες.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συμμετέχει ενεργά με την παρουσία του PAOK FC Mobile Store έξω από την είσοδο του κεντρικού Περιπτέρου 12.Κατά την παρουσία του PAOK FC Mobile Store θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τα παιδιά, επισκέψεις ποδοσφαιριστών και πολλά άλλα για τα οποία θα ενημερωθείτε από τα επίσημα Μέσα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ώρες λειτουργίας είναι,

Σάββατο & Κυριακή: 10.00 – 22.00

Καθημερινές: 16.00 – 22.00

Εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών θα βρεθούν στο PAOK FC Mobile Store την Τετάρτη (18.09) στις 19:00.

Περισσότερες πληροφορίες: tif.helexpo.gr