Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έκαναν προσπάθεια για να μεταπείσουν τον Δημήτρη Μελιόπουλο να αλλάξει την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 19 ετών, όμως φαίνεται πως δεν τα κατάφεραν.

Συγκεκριμένα, ο Μάριο Μπράνκο και ο Γιώργος Γεωργιάδης, μίλησαν στον νεαρό χαφ με σκοπό να τον πείσουν να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά η προσπάθειά τους φαίνεται πως έπεσε στο κενό.

Ο Μελιόπουλος φαίνεται αποφασισμένος να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πρόωρα, μόλις δύο μήνες μετά την μεταγραφή του από την Ξάνθη στον ΠΑΟΚ.

Αφότου άκουσε όλα όσα του είπαν οι ιθύνοντες του Δικεφάλου, ξεκαθάρισε πως δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, φέρεται ότι είχε πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στην επαγγελματική του καριέρα, μετά το “κόψιμο” από τον Αμπέλ Φερέιρα, από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Ως ύστατη λύση προτάθηκε η παρουσία του στη Κ19 του συλλόγου με συμμετοχή στους αγώνες, εφόσον δεν θέλησε να παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής, ωστόσο ο Μελιόπουλος απέρριψε και αυτή την προοπτική και εκτός απροόπτου θα αποσυρθεί…