Ο Δημήτρης Μελιόπουλος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, σε ηλικία μόλις 19 ετών.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον 19χρονο μέσο με μεταγραφή από την Ξάνθη το περασμένο καλοκαίρι, όμως μετά την αλλαγή προπονητή, ο νεαρός δεν πήρε αρκετές ευκαιρίες στα φιλικά και "κόπηκε" από τον Φερέιρα νωρίς στην προετοιμασία της ομάδας.

Από πλευράς Δικεφάλου του Βορρά υπήρχε η επιθυμία να παραχωρηθεί δανεικός ο παίκτης προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, εφόσον δεν υπολογιζόταν στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, όμως δεν προχώρησε ο δανεισμός του σε κάποια ομάδα.

Ο Μελιόπουλος, όντας απογοητευμένος, τις τελευταίες ημέρες έχει εκφράσει σκέψεις απόσυρσης από τον ποδόσφαιρο βάζοντας τέλος στην επαγγελματική του καριέρα, με σκοπό να αφοσιωθεί στις σπουδές του.

Έτσι, αυτές τις μέρες θα προπονείται με την ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία, μέχρι να πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, γίνεται μια προσπάθεια ώστε να μεταπείσουν τον παίκτη για να συνεχίσει τα ποδοσφαιρικά του βήματα, εξηγώντας του πως πρέπει να δουλέψει ακόμη περισσότερο για να μπορέσει να κερδίσει θέση στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Ο Μελιόπουλος μετράει έως τώρα 28 επίσημα παιχνίδια σε επίπεδο Α’ Εθνικής (σ.σ. και οκτώ αναμετρήσεις στο Κύπελλο) και μένει να ξεκαθαρίσει ποια απόφαση θα πάρει και αν θα συνεχίσει στα γήπεδα ή θα προτιμήσει την αφοσίωση στις σπουδές, βάζοντας τέλος πρόωρα και άδοξα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.