Απογοητευμένος από την έκβαση του αγώνα με την Βραζιλία ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως άλλα είχαν σχεδιαστεί για την τελευταία επίθεση και άλλα έγιναν.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ τόνισε:

«Δημιουργήσαμε μόνοι μας τα προβλήματα. Κάναμε πολλές αλλαγές. Βιαστήκαμε και είχαμε μεγάλη αστοχία. Δυστυχώς παρ' ότι φτάσαμε στους 80 πόντους δεν ήταν αρκετοί για να πάρουμε το παιχνίδι.

Οι επιστροφές δεν ήταν τόσο σημαντικές. Το θέμα ήταν η αντιμετώπιση των ψηλών, αλλά και σε κάποια πικ εν ρολ δεν είχαμε καλή συνεργασία και καλή επικοινωνία. Ο Βαρεζάο μας έκανε ζημιά. Ακόμα και στην τελευταία επίθεση άλλο είχαμε σχεδιάσει και άλλο έγινε. Κοιτάμε την επόμενη μέρα.

Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Και εμείς θέλαμε να περάσουμε από σήμερα στην επόμενη φάση, όπως έκανε η Βραζιλία. θα ετοιμαστούμε για να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Δεν κατέδειξε αδυναμίες το σημερινό παιχνίδι. Κάποια πράγματα λειτούργησαν καλύτερα, κάποια όχι. Αν βάζαμε κάποια καλάθια θα έφευγε η φόρτιση των παικτών και αυτό το πληρώσαμε».