Ο Άαρον Μπεστ μίλησε για πρώτη φορά για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, τις σκέψεις του για την νέα του ομάδα αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Ο Καναδός παίκτης έδωσε μία συνέντευξη στο paokbc.gr, όπου μίλησε για την απόφαση του να έρθει στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Άαρον Μπεστ: «Ο Aaron Best είναι ο παίκτης που ολοκλήρωσε την εξάδα των ξένων για τον ΠΑΟΚ και την Παρασκευή αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες, ο Καναδός γκαρντ βρισκόταν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της χώρας του και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ μιλάει για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Κίνα, αλλά και για τις σκέψεις του για τη νέα σεζόν στο «Παλατάκι».

Πόσο δύσκολη ήταν η απόφασή σου να δεχθείς την πρόταση του ΠΑΟΚ; Καθόλου! Είμαι ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω την ελληνική κουλτούρα και θα είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Έχεις εμπειρία από το Basketball Champions League. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τη διοργάνωση; Είμαι έτοιμος για αυτή την πρόκληση. Έχω παίξει στο Basketball Champions League τόσο με τη Juventus όσο και με τη Ludwigsburg και είναι μια σπουδαία ευκαιρία να ανταγωνιστείς σπουδαίες ομάδες από όλη την Ευρώπη. Νομίζω ότι η συμμετοχή μας στη διοργάνωση θα μας δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα.

Υποθέτουμε πως ήταν μια δύσκολη στιγμή για σένα όταν έμαθες ότι δεν θα είσαι στο Παγκόσμιο της Κίνας με την Εθνική ομάδα του Καναδά. Από την άλλη βρήκες την ευκαιρία να υπογράψεις με τον ΠΑΟΚ και να γνωρίσεις έγκαιρα τους νέους σου συμπαίκτες…: Είναι πάντα ωραίο να εκπροσωπείς την πατρίδα σου. Ο Καναδάς είναι γεμάτος ταλέντο και έτσι δεν νιώθω άσχημα που κόπηκα, αλλά συνεχίζω να υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου. Κατά κάποιο τρόπο με βόλεψε που δεν βρέθηκα στην Κίνα, καθώς μπόρεσα να υπογράψω άμεσα με τον ΠΑΟΚ.

Μπορείς να κάνεις μια πρόβλεψη για τη συνέχεια της διοργάνωσης; Υπάρχει πολύ ταλέντο στη διοργάνωση και μία από τις δυνατές ομάδες είναι η Εθνική Ελλάδας. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον η συνέχεια.

Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου εντός και εκτός παρκέ; Αγαπώ το μπάσκετ και την οικογένειά μου!

Υπάρχει κάποιο μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ; Είμαι έτοιμος! Ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά!»