Οι κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών του ΠΑΟΚ: Επιστροφή Εσίτι στη Νιγηρία

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τις κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών ποδοσφαιριστών του, με την επιστροφή του Εσίτι στην Εθνική Νιγηρίας μετά το 2016 και την κλήση του Λημνιού στην Εθνική Ανδρών να ξεχωρίζουν.

Διαβάστε αναλυτικά τις κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών του Δικεφάλου για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου μέσα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Νέο ξεκίνημα για την Εθνική Ελλάδας με τον Ολλανδό, Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φιλοξενείται από τη Φινλανδία στις 5 Σεπτεμβρίου στις 21:45, ενώ στις 8 του μήνα την ίδια ώρα υποδέχεται το Λιχτενστάιν. Στην αποστολή βρίσκονται οι Δημήτρης Πέλκας , Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Δημήτρης Λημνιός .

Ο Ενέα Μιχάι θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Αλβανίας για τα παιχνίδι κόντρα σε Γαλλία (εκτός 07.09, 21:45) και Ισλανδία (εντός 10.09, 21:45).

Ο Ίνγκι Ίνγασον κλήθηκε στην Εθνική Ισλανδίας για τις αναμετρήσεις με Μολδαβία και Αλβανία, αλλά ζήτησε να μείνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δουλέψει με τον ΠΑΟΚ στο διάστημα της διακοπής, ενώ ο Μίροσλαβ Στοχ ειναι στους αναπληρωματικούς της Εθνικής Σλοβακίας για τα παιχνίδια κόντρα σε Κροατία και Ουγγαρία.

Ο Άντερσον Εσίτι επιστρέφει στην Εθνική Νιγηρίας και θα είναι στην αποστολή της ομάδας της χώρας του για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ουκρανία (10.09).

Ο Αντώνης Γαϊτανίδης βρίσκεται στις επιλογές του Γιάννη Γκούμα για το φιλικό κόντρα στη Γερμανία (εκτός 05.09, 18:15) και την αναμέτρηση με τη Λιθουανία στην Καλλιθέα (10.09, 17:30) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 2019-21. Μαζί του θα είναι και οι Μπαλογιάννης και Λύρατζης , που αγωνίζονται στον ΝΠΣ Βόλος, ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ.

Τέλος οι Παναγιωτίδης Αθανάσιος, Θεοδοσιάδης Πανγιώτης, Κώττας Δημήτριος και Βασιλειάδης Μηνάς θα πάρουν μέρος με την Εθνική Ελλάδας U15 στο τουρνουά UEFA U15 Development Tournament στη Βουλγαρία (02,09 /09).

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.