Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης, μέσω των επίσημων λογαριασμών που διατηρεί στα social media, πως πέθανε σε ηλικία μόλις 9 ετών η κόρη του Χάνα, που τους τελευταίους πέντε μήνες υπέφερε από οστεοσάρκωμα, αρρώστια που συνδέεται με καρκίνο στα οστά.

Σημειώνεται πως τους τελευταίους μήνες ήταν γνωστό πως ο Λουίς Ενρίκε αντιμετώπιζε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο μάλιστα τον ανάγκασε κάποια στιγμή να παραιτηθεί από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ισπανίας και να τον διαδεχτεί σε αυτήν ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Ρομπέρτο Μορένο.

"Η κόρη μας, η Χάνα, πέθανε αυτότο απόγευμα σε ηλικία 9 ετών, έχοντας παλέψει σκληρά για πέντε ολόκληρους μήνες κόντρα στο οστεοσάρκωμα. Σας ευχαριστούμε όλους για την στοργή που μας δείξατε αυτούς τους μήνες και εκτιμούσε τη διακριτικότητα και την κατανόηση.

Ευχαριστούμε επίσης το προσωπικό των νοσοκομείων "Sant Joan de Deu" και "Sant Pau" για την αφοσίωση και τις υπηρεσίες τους. Ευχαριστούμε τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και όλους όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν...

Θα μας λείψεις πολύ, αλλά θα σε θυμόμαστε κάθε ημέρα της ζωής σου με την ελπίδα ότι θα συναντηθούμε στο μέλλον ξανά. Θα είσαι το αστέρι που οδηγείς την οικογένειά μας", αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Λουίς Ενρίκε.