Νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη ο Άγγελος Χαριστέας

|
THESTIVAL TEAM

Ο Άγγελος Χαριστέας αποτελεί και επισήμως το νέο διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «κίτρινων».

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Άγγελου Χαριστέα στο σπίτι του. Ο άλλοτε διεθνής άσος της ομάδας μας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος και σήμερα το απόγευμα θα παρουσιαστεί στην προπόνηση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη. Η επίσημη παρουσίαση του Άγγελου Χαριστέα θα πραγματοποιηθεί σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί προσεχώς».

Ο Χαριστέας ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που επιστρέφω στην ομάδα, στην οποία αναδείχθηκα ως ποδοσφαιριστής. Θα κάνω τα πάντα για να συμβάλω στην περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας, η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου».

“Ευχαριστώ τον πρόεδρο Θόδωρο Καρυπιδη και όλη την οικογένεια του ΑΡΗ. VAMOS”, έγραψε ο Άγγελος Χαριστέας στο προφίλ του στο Facebook.

Ο 39χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΡΗ, για να ακολουθήσουν Αθηναϊκός, Βέρντερ Βρέμης, Άγιαξ, Φέγενορντ, Νυρεμβέργη, Λεβερκούζεν, Αρ Αβινιόν, Σάλκε και Παναιτωλικός.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.