Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού θα δει από κοντά το ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας, όπου θα συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη.

Μετά τον αγώνα, θα ακολουθήσει, στο Υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης, συνάντηση με τον ομόλογό του, Θεόδωρο Καραογλου και αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Αύριο θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρο Καρυπίδη και ακολούθως, στις 11.00, με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

«Σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενακης, μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθεί στις 18.45 με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Κατόπιν θα παρακολουθήσει στην Τούμπα τον αγώνα ΠΑΟΚ - Σλοβαν Μπρατισλάβας για το Europa League. Μετά το πέρας του αγώνα, θα ακολουθήσει, στο Υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης, συνάντηση με τον ομόλογό του, Θεόδωρο Καραογλου και αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Στις 10 το πρωί της Παρασκευής, 30/8, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρο Καρυπίδη και ακολούθως, στις 11.00, με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο».