Με τους οπαδούς του στο πλευρό του θα αγωνιστεί αύριο ο ΠΑΟΚ, με την ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να δίνει αναλυτικά οδηγίες για το σημείο συνάντησης και όχι μόνο...

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Σε καθε γήπεδο, σ΄ όλη τη Γη. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον κόσμο του στο πλευρό του στη Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλόβαν. Το paokfc.gr έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους εκδρομείς του Δικεφάλου.

Μετά τη σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21.08) ανάμεσα στα στελέχη των δύο ομάδων, της UEFA και της σλοβακικής αστυνομίας αποφασίστηκαν τα εξής:

Το σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους του Δικεφάλου είναι η Main Square και η ώρα συγκέντρωσης έχει οριστεί στις 17:30 (τοπική ώρα).

Απο εκεί οι φίλαθλοι της ομάδας θα μεταβούν στο γήπεδο με συνοδεία της τοπικής αστυνομίας.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00 (τοπική ώρα).

Στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας με διαβατήριο ή ταυτότητα που πρέπει ν’ αντιστοιχεί με το ονομα που αναγράφεται στο εισιτήριο.

Επίσης, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Σλοβακίας, δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άτομο υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ.

Βοηθήστε την ομάδα μας να δώσει άλλη μια μάχη χωρίς την οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιθανή τιμωρία.

Μάλιστα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε και για τις πωλήσεις των εισιτηρίων:

«Αύριο Πέμπτη θα πωλούνται εισιτήρια για την αναμέτρηση στη Μπρατισλάβα στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Bratislava, Hodzovo Namestie 2, Stare Mesto, Bratislava Slovakia με ωράριο 10:00-14:00 (τοπική) με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου»