Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του και παραμένει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ως ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών παγκοσμίως.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, με δήλωσή του στο παρελθόν, έχει θέσει ως στόχο να συνεχίσει το ποδόσφαιρο μέχρι τα 40-41 του χρόνια, όμως σε πρόσφατη συνέντευξή του άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Μιλώντας στο πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο “TVI”, ο Ρονάλντο ανέφερε ότι είναι πιθανό ακόμα και να αποσυρθεί το καλοκαίρι του 2021, παρότι έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους για άλλα τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν σκέφτεται την απόσυρση, δήλωσε: “Δεν το σκέφτομαι. Ίσως σταματήσω του χρόνου. Όμως, μπορεί να παίξω μέχρι τα 40-41. Δεν ξέρω. Αυτό που λέω πάντα είναι: απόλαυσε την στιγμή. Είναι ένα υπέροχο δώρο (σ.σ. το ποδόσφαιρο) και θέλω να συνεχίσω να το απολαμβάνω”.

Παράλληλα, ο άσος της Γιούβε ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για το γεγονός πως δίνονται πάρα πολλά χρήματα για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν προλάβει να δείξουν ότι τα αξίζουν.

“Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις υπολογισμούς και εκτιμήσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Έχει αλλάξει πολύ αυτή η βιομηχανία. Εξαιρώντας την περίπτωση του Ζοάο Φέλιξ, για οποιονδήποτε παίκτη μπορεί να δοθούν 100 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να έχει δείξει απολύτως τίποτα” ήταν τα λόγια του Ρονάλντο.

Τέλος, ο Κριστιάνο ρωτήθηκε για άλλη μια φορά για τον Λιονέλ Μέσι για τον οποίο είπε: “Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μέσι κι εγώ είμαστε οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές με πέντε Χρυσές Μπάλες έκαστος”.