Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρωτοπορεί και εφαρμόζει άλλη μία καινοτομία στην Τούμπα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 1.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Συγκεκριμένα, στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου θα λειτουργήσει το PAOK Food Village, με την πρώτη καντίνα σε σχήμα ποτηριού καφέ!

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρει:

"Έρχεται το PAOK Food Village. Νέα σεζόν, νέες προκλήσεις και νέες παροχές που έρχονται να ενισχύσουν την Matchday Experience στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την PK Group αναβαθμίζουν τις παροχές εστίασης στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Το street food, άλλωστε, είναι συνυφασμένο με την ελληνική ποδοσφαιρική κουλτούρα και αποτελεί ένα από τα κομμάτια που συμπληρώνουν το γηπεδικό παζλ. Ο ΠΑΟΚ πρόκειται να δημιουργήσει τέσσερα νέα canteens πρωτότυπης κατασκευής τα οποία θα λειτουργούν καθημερινά όλο το χρόνο και θα προσφέρουν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τους στους τομείς του φαγητού και του καφέ.

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα κάνει πρεμιέρα η πρώτη καντίνα σε σχήμα ποτηριού καφέ, ενώ οι υπόλοιπες αναμένεται να εγκατασταθούν μέχρι τα τέλη Οκτώβρη".