Ο Νίκος Μαχλάς, κατέθεσε την άποψή του για τους αγώνες του Άγιαξ με το ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο των playoff του Champions League, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, σημείωσε ότι οι δύο αντίπαλοι του Αίαντα έχουν κοινά χαρακτηριστικά, ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι πιο ποιοτικός, ενώ τόνισε πως δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί η κυπριακή ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα «ajaxshowtime.com»:

«Το ΑΠΟΕΛ είναι ο Άγιαξ της Κύπρου. Παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο και έχουν γεμάτη τροπαιοθήκη. Η ατμόσφαιρα στα εντός έδρας παιχνίδια είναι αντίστοιχη με του ΠΑΟΚ. Από πλευράς ποιότητας, εκτιμώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο ψηλά από το ΑΠΟΕΛ αλλά ο Άγιαξ πρέπει να προσέξει την υποτίμηση. Το ΑΠΟΕΛ ετοιμάζει τον εαυτό του για να γράψει ιστορία απέναντι σε μια κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα».

Για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τις δυνατότητες του Άγιαξ τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ ίσως υποτιμήθηκε. Οι απαιτήσεις στον Άγιαξ είναι και πάλι πολύ ψηλές μετά την περσινή σεζόν. Η περσινή ομάδα ήταν ο καλύτερος Άγιαξ που έχω δει ποτέ.

Ο Φαν ντε Μπεκ είναι φανταστικός, πολύ έξυπνος και με το τους Ζίγεχ, Τάντις και Χούντελαρ, ο Άγιαξ είναι επιθετικός. Είμαι μεγάλος φαν του Χούντελαρ. Είναι πολύ μεγαλύτερος «κίλερ» από τον Ντόλμπεργκ που έχει ταλέντο αλλά μερικές φορές δεν φαίνεται. Αυτό συμβαίνει για έναν επιθετικό αλλά πρέπει να είσαι εκεί την σωστή στιγμή και ο Χούντελαρ έχει πάντα αυτό το ένστικτο. Παρόλο που η καρδιά μου ανήκει και στο ΑΠΟΕΛ, περιμένω ότι ο Άγιαξ θα προκριθεί».