Για ρατσιστικά σχόλια εναντίον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ αλλά και γενικότερα των Ελλήνων πολιτών κατηγορεί δημοσιογράφο του καναλιού Ziggo, μεγάλου χορηγού της ομάδας του Άγιαξ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε σχόλιο που ανήρτησε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, με αφορμή την περιγραφή του χτεσινού αγώνα, στον οποίο ο Δικέφαλος έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία, αναφέρει ότι μερικά πράγματα στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά.

"Δε θα σταθούμε στα λάθη του διαιτητή που εν πολλοίς καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε την τιμωρία του δεδομένη και επιβεβλημένη.

Πέρα και πάνω, όμως, από τα λάθη που καθορίζουν το αποτέλεσμα, θεωρούμε απαράδεκτο το ποδόσφαιρο να γίνεται αφορμή για ρατσιστικά σχόλια κάθε είδους.

Τα απαράδεκτα σχόλια του δημοσιογράφου του καναλιού Ziggo (μεγάλου χορηγού του Άγιαξ), Sierd de Vos, εναντίον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και των Ελλήνων πολιτών, είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο στις παρυφές του ποδοσφαίρου" σχολιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ζητά δε από τον δημιογράφο να επανορθώσει, γεγονός για το οποίο καλεί και την UEFA να πάρει θέση. "Μια - καθυστερημένη έστω - επανόρθωση είναι το λιγότερο που πρέπει να απαιτηθεί από τους υπεύθυνους του καναλιού και μια συνολική αποτίμηση της χθεσινής ντροπιαστικής βραδιάς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να απαιτηθεί από την UEFA" καταλήγει η ανακοίνωση.