Ο Έρικ τεν Χαγκ ανέλυσε τις σκέψεις τους ενόψει της ρεβανς με τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ότι ο Άγιαξ θα παίξει επιθετικά απέναντι στον Δικέφαλο, με τον Ολλανδό τεχνικό να επισημαίνει τα δυνατά σημεία των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Άγιαξ στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει επίσημο παιχνίδι ακόμη: «Είναι πολύ καλό για εμάς. Μαζεύουμε εμπειρία μέσα από τα επίσημα παιχνίδια και βελτιώνουμε τη φυσική μας κατάσταση σε αντίθεση με τον αντίπαλο. Έχω αρκετούς διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Χρειαζόμαστε αυτή την πληθώρα λύσεων. Πρέπει να ξέρουν τουλάχιστον 14-15 να παίζουν μεταξύ τους».

Για τον Φαν Ντε Μπέεκ: «Εφόσον δεν έχω καμία ενημέρωση από τον Άγιαξ, υπολογίζεται κανονικά».

Για το πάθος των παικτών του: «Ταλιαφίκο και Τάντις έχουν το πάθος και τη θέληση να... σκοτώσουν τον αντίπαλό τους. θα έπρεπε να το έχουν όμως όλοι!»

Για τη προσέγγιση του ματς: «Θα παίξουμε επιθετικά, έχουμε λύσει τα προβλήματα της προηγούμενης εβδομάδας και ό,τι βγει και πάλι στο δρόμο μας θα το λύσουμε. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Η αμεσότητα του παιχνιδιού του είναι πολύ επικίνδυνη. Μπορούν να αλλάξουν με ευκολία την μπάλα και έχουν πολλή ταχύτητα».

Για τον Μαζραουί: «Περιμένω να αγωνιστεί. Υπήρξε ένα πρόβλημα, αλλά προπονήθηκε κανονικά και περιμένουμε να αγωνιστεί. Στην τελευταία προπόνηση θα φανεί, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είναι στη διάθεσή μας».

Για το κακό διάστημα του Άγιαξ στην Τούμπα και αν φοβάται μην ξαναεμφανιστεί αύριο: «Μπορεί να συμβεί μία φορά σε αυτήν τη φάση της σεζόν που ενίοτε μπορούμε να βρούμε και διαφορετικά επίπεδο. Είναι πολύ λογικό. Αλλά δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Όχι πάντως, ότι μου έκανε πολύ μεγάλη έκπληξη. Το έχουμε συζητήσει πολύ προσεκτικά, όλη η ομάδα ξέρει τι να κάνει. Οπότε περιμένω ότι θα έχουμε μεγαλύτερο έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο».