Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους για να περάσουν επόμενη φάση του Champions League, μίλησε ο αμυντικός του Άγιαξ, Ντάλεϊ Μπλιντ.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη με την Έμεν: «Προσπαθήσαμε πολύ να βρούμε καθοριστικές πάσες πολύ γρήγορα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο έπρεπε να είμαστε πιο υπομονετικοί. Ευτυχώς παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να κρατήσουμε την Έμενε στο δικό της μισό του γηπέδου».

Για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: «Το μυαλό μας τώρα είναι στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ, όπου έχουμε καλό προαίσθημα. Αυτό δεν μας αρκεί όμως, θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό την Τρίτη για να συνεχίσουμε στα προκριματικά του Champions League».

Για τις ανανεώσεις τον Ζιγέχ και Νέρες: «Αυτά είναι ευχάριστα νέα. Είναι φανταστικοί παίκτες και οι δύο τους και είναι καλό και για την ομάδα που ανανέωσαν. Όσον αφορά την δική μου ανανέωση, δεν είναι στο χέρι μου. Απολαμβάνω να αγωνίζομαι για τον Άγιαξ και όταν θελήσουν από το κλαμπ, θα καθίσω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».