Κατέρρευσε το στέγαστρο του γηπέδου της Άλκμααρ

|
THESTIVAL TEAM

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες του γηπέδου της Άλκμααρ «AFAS Stadion», όπου το στέγαστρο του σταδίου κατέρρευσε, ευτυχώς σε μέρα που δεν υπήρχε αγώνας, λόγω των ισχυρότατων ανέμων που πνέουν στην βόρεια πλευρά της Ολλανδίας.

Τη στιγμή της κατάρρευσης του στέγαστρου, όπως αναφέρει το naftemporiki.gr, δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο. Αυτό που προκαλεί πολλά ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι η κατάρρευση έγινε σε ένα γήπεδο…. ηλικίας μόλις 13 ετών (συγκεκριμένα είχε ανοίξει τις πύλες του τον Αύγουστο του 2006).

Το επόμενο ματς που είναι προγραμματισμένο να δώσει η Άλκμααρ στην έδρα της είναι αυτό της 15ης Αυγούστου με τη Μάριουπολ, η ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ολλανδικός σύλλογος με ανάρτησή του στα social media και τονίζοντας ότι δεν έχει τραυματιστεί κάποιος άνθρωπος, αλλά και ότι θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.