Μπλιντ: Η ομάδας μας έσπασε στα δύο, μας κόστισαν τα δυο γκολ από τον ΠΑΟΚ

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Για την χθεσινή αναμέτρηση (2-2) στο γήπεδο της Τούμπας αλλά και την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Άγιαξ, Ντάλεϊ Μπλιντ.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε στα ΜΜΕ της Ολλανδίας ο έμπειρος παίκτης του Αίαντα:

«Ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά η κατοχή μας δεν ήταν όπως την θέλαμε και δεν είμαστε πλέον σε θέση να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Επίσης, ασκώντας πίεση, δεν πήραμε τον έλεγχο, γιατί η ομάδα μας έσπασε σε δύο.

Δεν ήμασταν πραγματικά οι εαυτοί μας στο δεύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και μας κόστισαν τα δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως θέλαμε, χάσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά το 2-2 δεν είναι αυτό που δείχνει ο αγώνας αλλά δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα».

Για το πρώτο 20λεπτο του αγώνα: «Δεν κατορθώσαμε πλέον να κάνουμε διαχείριση στην κατοχή μας. Ψάξαμε και δεν μπορούσαμε να βρούμε χώρους. Αν δεν ασκούσαμε μεγάλη πίεση σε αυτό, θα έπρεπε να παίξουμε σε πολύ μεγάλους χώρους και θα είχαμε μεγάλη δυσκολία με αυτό. Θα πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας τώρα και όχι τον ΠΑΟΚ».

Για τον δεύτερο αγώνα: «Έχουμε σκοράρει δύο γκολ στον πρώτο αγώνα, είναι ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει στον δεύτερο αγώνα. Στον δεύτερο ματς θα πρέπει να συνεχίσουμε με το παιχνίδι που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουμε τα προσόντα να παίξουμε το ίδιο και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Αν δείτε πώς παίζουμε στο δεύτερο μισό … αυτό ήταν καλό. Απλά πρέπει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, βλέπετε ότι μας βοηθάει».

Για τον ρυθμό της χθεσινής αναμέτρησης: «Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό αγώνα όπως στα 20 πρώτα λεπτά θα μπορούσαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να ασκήσουμε πίεση, αλλά όταν χαλαρώσεις έρχεται αυτό το αποτέλεσμα και πρέπει να μάθουμε από αυτό».

Για την ετοιμότητα της ομάδας του: «Δεν ξέρω αν είναι πλεονέκτημα αλλά σίγουρα θεωρώ καλό ότι είναι θετικό να υπάρχει ρυθμός αγώνα και αυτό θα κερδίσουμε εμείς μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.