Στο επίκεντρο των ολλανδικών ΜΜΕ, βρέθηκε χθες ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, στην ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι Ολλανδοί, ο Μπίσεσβαρ συμμετείχε και στα δύο γκολ του ΠΑΟΚ ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι για το τελικό 2-2: «Χωρίς αμφιβολία θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ.

Ο Άγιαξ έκανε το παιχνίδι του και εμείς περιμέναμε να χτυπήσουμε μέσα από τις ευκαιρίες μας. Και αυτό θα κάνουμε και την επόμενη εβδομάδα. Πρέπει να πάμε στο Άμστερνταμ και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα βρούμε».

Οι Ολλανδοί στάθηκα και στην τέταρτη σεζόν του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στα «ασπρόμαυρα» και φυσικά στην κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος και του τρίτου Κυπέλλου στη σειρά...

«Πήραμε το νταμπλ και φυσικά όλοι είναι πολύ χαρούμενοι. Τώρα θέλουμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Ο Άγιαξ είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να μας τύχει αλλά το ίδιο ισχύει και για εκείνον.

Όπως είναι ο Άγιαξ στην Ολλανδία, έτσι είμαστε και εμείς στην Ελλάδα, μία από τις καλύτερες ομάδες. Και θα πάμε στο Άμστερνταμ την επόμενη εβδομάδα για να το αποδείξουμε...»